Miting cu japca

[Pagină aflată în construcţie]

 

Pe Dragnea nu-l intereseaza balanta financiara, nu-l intereseaza programul de autostrazi, nu-l intereseaza fondurile europene, analfabetismul functional record in Europa, nici anularea iminenta a finantarii spitalelor regionale, nu-l mai intereseaza nici macar propriul sau program de guvernare.
Il intereseaza Puterea in partea sa cea mai launtrica – subjugarea Justitiei, acolo se afla mantuirea sufletului sau. Tiranul traieste clipa si se afunda in voluptatea fiecarei zile castigate.
Vedeti drumurile nationale subdimensionate, orasele sufocate, chiar si cele mici, vedeti rata vaccinarii de 50% in Romania (95% in Europa), vedeti goana dupa avere a mii de politruci cu functii de conducere la stat si lenea lor abisala, vedeti blocarea tuturor investitiilor, caderea cursului, abandonarea planului de tara, atat cat a fost pana mai anul trecut.
Romania intra in zodia alienarii colective, a cultului personalitatii, cu un nou Maduro european, din ce in ce mai lipsit de substanta pe masura ce devine, de la o zi la alta, mai avid de putere.
De obicei, in asemenea situatii distopice, cu o presa dresata si o Opozitie sleita, in pragul capitularii, sunt doua urmari posibile: fie se lasa linistea pentru o perioada lunga de timp, ca un organism care intra in staza pentru a se proteja, fie urmeaza o explozie sociala.

http://mitingcujapca.ro/

In urma cu 28 de ani, in Petrosani soseau, sper sa nu ma insel, 14 vagoane de la Deva, pentru a prelua, la ordinele lui Petre Roman si Ion Iliescu, minerii care aveau sa “restabileasca ordinea”, sa “gaseasca droguri si masina de scris automata la PNT-eu”, ca niste “oameni de nadejde si la bine, dar mai ales la greu”.

In urma cu doua zile, Consiliul Judetean Hunedoara a solicitat Regionalei de Cale Ferata Timisoara suplimentarea cu vagoane a garniturilor ce vor pleca sambata catre Bucuresti, la dorinta lui Dragnea de a-si arata puterea in fata tuturor celor care mai gandesc inca, si care il contesta.

Poate, daca-si platesc biletele de tren toti acesti “mineri ai anului 2018”, CFR va incheia luna iunie pe plus. Alt lucru bun, nu vad.

– Cum își dovedește guvernul patriotismul ?
– …Furând doar de la români ?

* se vrea intimidarea justitiei si a celor ce sunt impotriva lor
* Tot ce fac e in oglinda cu rezist. Vor sa contracareze miscarea prin contrapunere.
* un protest pașnic împotriva unor infractori fără scrupule e ca și cum ai combate alcoolismul cu țuică

Oricum,o sa fie circ,teatru ieftin cu paiațe.Sunt curios si ce lozinci vor afisa.Sambata este “Gala Umorului Romanesc” in aer liber.

Mitingul de sâmbătă a fost programat pentru ora 20:00, la lăsarea nopții, ca să se găsească un rost și pentru lămpașe?! – telefoanele cu lanternă.

Nici un partid politic nu a reușit sa aducă mai mult de 50 de mii de membrii/simpatizanți. Excepția a fost atunci când USL a reușit sa umple stadionul Național. Dar erau doua partide puternice.
Totuși care este motivul real pentru care psd face tot posibilul sa aducă câteva sute de mii de persoane?
Nu este nici campanie, nu sunt nici în opoziție. Au absolut toate pârghiile pt a guverna aceasta tara.

Vor să -l urce pe Dragnea în elicopter 🙂
Nu știu dacă avem elicoptere pentru câți ar trebui urcați. Poate acum cu modernizarea armatei. Sunt optimist.

Vor sa intimideze Curtea, in legatura cu verdictul in procesul lui Dracnea

de 30 ani, politicienii ne-au furat şi tu o ţii langa că sunt arestaţi degeaba. Au cele mai luxoase condiţii de trai, averi din salarii de bugetari şi sunt arestaţi degeaba. Cât de prost poţi să fi?!

Daca-i musai, cu placere
Uite-asa mai bem o bere
Vasilica e cuminte
Ne face la toti …..placinte
Iar Dorneanu de la rusi
LIBERTATE ne-a adus.
Klaus sta si calculeaza
Dar tot virgula-i de baza.
Iar cat despre Dragnea, bietul…
Are Show cu tineretul.
Facem mare miting mare
Si sculam tara-n picioare
Dragii mei va spun la toti
Stiti ca astia sunt doar hoti
Daca nu-i oprim cumva
Astia ne vor ingropa!

Şi în final să vedem o parte din geniile care au votat PSD:

Rânjet de nazist

Reportaj de la protestele din week-end: rânjete, urlete, plânsete, jurăminte. Un tablou cu români supărați. Articolul complet e aici: http://bit.ly/2EQJe2K

تم النشر بواسطة ‏‎Recorder‎‏ في الأحد، ١٨ فبراير ٢٠١٨

Trebuia să le zica cineva că sunt tigăi la reducere , numai vedeai țipenie de om pe acolo.

 

Dacă ești pe cale să te îneci, prefă-te că ești mort. Apa va crede că ești un cadavru și te va ține la suprafață.

Notă: Uneori, funcționează și cu ursul.

https://revista22.ro/70271631/psd-nu-se-dezminte-n-9-iunie-cheam-din-nou-minerii-n-bucureti-s-o-apere-pe-dncil.html

تم النشر بواسطة ‏‎Forta Moldova‎‏ في الثلاثاء، ٥ يونيو ٢٠١٨

Si Ceausescu a dorit un astfel de miting. Si a fost. -ULTIMUL-

Deja devine obositor centenarul asta. Daca tu te simti roman doar de 100 de ani, cred ca ai gresit limba materna. Macar de era ceva de capul tării astea. Aveai ce sărbători.

De ce au ales unii indivizi să se afirme prin umor prost și bășcălie?

Iată un răspuns științific:

La una din lecţiile sale, patologul german Rudolf Virchow i-a extirpat unei broaşte o jumătate de creier. Broasca a început să facă mişcări convulsive, iar în auditoriu s-a stârnit un val de râsete.

Virchow însă îşi continuă calm experimentul, observând doar cu voce tare:

– Acum, domnilor, vedeţi de cât de puţin creier e nevoie pentru a înveseli un întreg auditoriu!

 

 

 

 

 

Adrian Papahagi: “Dragnea a declarat război României. Finalul e unul singur: va fi zdrobit. Nu te poți ridica împotriva propriei țări, nu poți arunca în haos o națiune de 20.000.000 de oameni”.

Grigore Cartaianu: ”Ba da, Adrian, poți, dar cu o condiție: să fii sprijinit masiv de o putere străină care urăște România. Așa cum a fost Uniunea Sovietică. Așa cum este Rusia.

Pe asta se bazează Dragnea. Dar comite o eroare fatală: crede că Rusia poate face în 2018 ce făcea URSS în 1945. În orbirea lui, ignoră faptul că tancurile rusești nu pot defila pe străzile unei țări NATO.”

 

 

Ironii la adresa lui Dragnea

M-am întrebat de ce am strâns atâta ură față de politicieni și am ajuns să ne bucurăm de răul lor. Am găsit ușor răspunsurile, iar răul acesta este, de fapt, o speranță de bine pentru noi. Îi urâm pentru că ne doare că n-au construit nimic, nici măcar școli, spitale, teatre sau grădinițe în 29 de ani, deși au avut bani, dar i-au furat. Îi vrem după gratii pentru că ne-am săturat să moară cu zile oamenii în spitale, dar nu fac investiții în sănătate, iar educația involuează de la un an la altul. Ne deranjează că nu suntem toți egali în fața legii și un grup infracțional organizat a ajuns să ne conducă. Nu mai vrem ca oameni pe care nimic nu-i recomandă, să câștige zeci de mii de € anual doar că sunt membri în CA-uri. Nu mai dorim să fim conduși de oameni inculți, pentru care doar propria îmbogățire contează în viață, iar oamenii capabili, copiii noștri, își caută un trai mai bun departe de casă. Pentru toate astea și multe altele, vă dorim mulți ani cu executare. Hai pa!

– alta lovitura pentru comdamnatul Dragnea..irinuca va fi luata in plasament de Tariceanu.
Si eu care, tocmai îmi propusesem sã o iau eu….la cules de roşii în Sicilia! 15 euro la zi, mâncare şi bãtaie 🤣🤣

 

Să mai zică cineva că mitingu’ PSD pentru independența justiției nu a avut efect!
– efectul bumerangului…

 

Psd , cica sangereaza !
Cei care iubiti borfasii (pentru ca sunteti la fel)…fugiti si donati sange !
Sa le punem tampoane din vata de sticla .

Livache, nu te lăsa!…
Mai ai până să faci țăndări PSD-ul…
Ar fi păcat să pleci chiar acum…

În buncărul PSD

În buncărul PSDVia Radu Dragomir

تم النشر بواسطة ‏‎Grup Unit de Rezistență prin Umor GURU‎‏ في الخميس، ٢١ يونيو ٢٠١٨

 

 

 

 

În lucrarea ”O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri” (pe care o puteţi citi aici: http://www.sociouman-usamvb.ro/documents/Elemente_de_istorie_a_Romaniei.pdf ), la capitolul ”Poate fi „obiectiv” istoricul contemporaneităţii?”, Neagu Djuvara susţine că nu poţi înţelege un eveniment istoric dacă eşti contemporan cu acesta:

Când te apropii de perioada cu adevărat contemporană, adică de cea trăită de oameni dintre care unii mai sunt în viaţă, perspectiva se schimbă.
Atunci evenimentele parcă ar prinde altă coloratură, altă dimensiune. Te simţi direct implicat. Nu mai poţi doar povesti, eşti tentat să şi judeci.
Pasiunea istoricului de a reînvia trecutul şi de a-l explica se împleteşte cu preocuparea politică a omului implicat în viaţa ţării şi îngrijorat de viitorul ei.
În contemporaneitate, istoricul nu se poate abţine —orice ar zice —de a fi şi om politic, adică cetăţean preocupat de soarta cetăţii, căci asta înseamnă în greaca antică politika, anume ştiinţa şi arta de a guverna cetatea (polis).

https://www.facebook.com/DriverRayDeen/videos/564520047277392/?t=127

* banalizarea răului

 

Pagini apreciate:

➤ “Recorder” (jurnalism făcut pentru cititori şi nu pentru interese obscure)
➤ “Rise Project” (comunitate de jurnaliști, programatori și activiști. Investigăm crima organizată și corupția care afectează România și țările din regiune)
➤ “PressOne Romania” (publicaţie online dedicată cititorilor care caută subiecte de interes naţional bine documentate, scrise curat şi ilustrate frumos)
➤ “G4Media” (organizaţie non-profit al cărei scop este imbunatăţirea şi modernizarea sistemului democratic în România)
➤ “Centrul de Investigatii Media – “Follow the Money!”
➤ “Centrul pentru Jurnalism Independent
➤ “DoR (Decât o Revistă) – Povești spuse cu grijă
➤ “Freedom House România – PressHub
➤ “Casa Jurnalistului
➤ ”Să fie lumină” (investigaţii şi reportaje despre cultele din România)

Cele 70 de site-uri incluse pe lista celor îndoielnice:

 

fluierul.ro

vremuritulburi.com

nedreptate.net

expunere.com

descrieri.ro

cunoastelumea.ro

activenews.ro

aflasitu.ro

infoAlert.ro

cyd.ro

efemeride.ro

nationalisti.ro

nasul.ro

nuv.ro

social-media-romania.eu

searchnewsglobal.wordpress.com

lovendal.ro

ziaristionline.ro

yno.ro

caplimpede.ro

secretele.com

napocanews.ro

stirinefiltrate.ro

dzr.org.ro

stiri-extreme.ro

ro.blastingnews.com

onlinereport.ro

obiectiv.info

dailynewsro.com

soim.ro

gandeste.org

recentnews.ro

eufrosin.wordpress.com

criterii.ro

reporteronline.net

lupuldacicblogg.wordpress.com

incorect.org

stireazilei.com

flux24.ro

deretinut.net

ziaruldegarda.ro

presalibera.net

teinformam.ro

perfectmedia.tv

stiriblana.pw

impactpress.ro

us24.ro

sokant.ro

comunitatea.stampenet.com

stirea.ru

oliviasteer.ro

comisarul.ro

luju.ro

exclusivenews.ro

infopuls.ro

invectiva.ro

explozivnews24.ro

alternativenews.ro

exclusiv24.ro

rol.ro

grupul.ro

stiripesurse.ro

romaniatv.net

antena3.ro

curentul.info

justitiarul.ro

stiri.rol.ro

dcnews.ro

rdo.ro

bzi.ro