Scufundarea navei PSD

Motto

Chinezii lui Mao Zedong au fost mai tari decât ceapiştii lui nea’ ceaşcă. Când a venit toa’şu Mao în vizită de lucru în provincia Hunan (un fel de Olt chinez), nişte copii ţopăiau pe o tarla de orez. Acesta era atât de des, încât, oricât ar fi sărit, copiii nu atingeau pământul. Imaginea a apărut în Scânteia chineză (人民日报, Renmin Ribao), iar filmul a fost difuzat de nenumărate ori, mai ales că ne aflam în perioada Marelui Salt Înainte.

Zeci de mii de activişti comunişti s-au străduit să imite performanţa: Plantau pe o tarla de orez plantele smulse de pe alte tarlale, până când orezul devenea atât de des, încât copiii puteau alerga pe acesta. Fotografia obţinută era trimisă la sediul central al Partidului Comunist.

Consecinţa: milioane de chinezi au murit de foame într-o singură toamnă, după ce tarlalele pe care se înghesuise tot orezul cooperativei lor a putrezit.

Ridicolul populismului disperat

Aflată în derivă şi în pericol de a se scufunda, nava PSD se agaţă şi de nişte fire de paie pentru a se salva.

Inaugurarea unor peşti în lădiţe: Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pare să se întrebe dacă e necesar să se construiască viaducte pentru crapi pe autostrăzile sublime, dar care lipsesc cu desăvârşire. Daea încă se mai teme de ameninţările pelicanilor. Fără celebrele hârtii, privirea Veoricăi nu exprimă nimic. Carmen Dan pare fericită: îşi imaginează că peştii ar fi nişte manifestanţi, pe care i-ar gaza şi lovi cu bastoanele fără milă. Întrebare: Oare acele halate nu se îmbracă invers? Oricum, nădăjduiesc că suma IQ-urilor trece de 100, sunt totuşi cel puţin 10 persoane. 🙂😊😀😁

Dragnea atinge culmile delirului aberant visând la producţii record în agricultură:

Liviu Dragnea se laudă cu „producţii record” la floarea soarelui: După grâu, şi aici avem veşti foarte bune.
De ce critică UE coaliția PSD-ALDE? Liviu Dragnea: „Sunt interese. Doi ani la rând, România a fost pe primul loc în Europa, la porumb și floarea soarelui”

Susţinând că aceste producţii reprezintă un pericol pentru Occident (!!!), ajunge la acea retorică a comuniştilor.

Deşi (sau poate tocmai de aceea!) România are primul loc în Europa la motalitate infantilă, accidente rutiere (cu victime), infecţii intraspitaliceşti, procentul de analfabeţi funcţionali în rândul tinerilor, de WC-uri exterioare locuinţei, la abandonul şcolar, la mame adolescente…

Dragnea propune nutriţia olfactivă:

Sursa imaginilor: INQUAM Photo Agency.

Vezi şi
Dragnea, un „ultim avertisment“: „Să analizeze fiecare fruct sau legumă care intră în ţară!“


Mitingul cu japca de la Craiova

Având tradiţia bolşevică a mitingurilor cu japca (vezi mitingul de la 9 iunie 2019), mitingul de la Craiova din 12 aprilie a fost organizat, ca de obicei, prin liste şi ameninţări cu concedierea sau pierderea ajutoarelor sociale.

S-au auzit şi huiduieli, dar Dragnea şi suita sa au fost însoţiţi de un grup care i-au protejat ca o adevărată armură umană.

Discursul lui Dragnea, rupt de realitate, duce ipocrizia la aberaţie maximă: După ce a stigmatizat (în spirit populist-proletar) toate eşecurile comise de fapt tot de guvernările PSD (!!!), neomiţând nici situaţia foştilor deţinuţi politic, a susţinut că toate acestea sunt din cauza adversarilor politici, apoi a susţinut anti-europenismul, că oricum PSD nu voia să intre în Grupul Partidelor Socialiste Europene, care “nu ar vrea binele României”, a se vedea şi:
Europarlamentar PSD după ce socialiștii europeni au decis înghețarea relațiilor: Povestea cu respectarea statului de drept e pur electorală.
Lovitură pentru Liviu Dragnea. Socialiștii europeni anunță înghețarea relațiilor cu PSD

Prin acest discurs, PSD intră în grupul partidelor populiste și chiar neo-naziste, care bântuie primejdios prin continentul nostru!

Imagini de la mitingul cu japca de la Craiova (sursa: Jurnal de Craiova)

Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare, mulţime şi în aer liber
Atunci când guvernanţii preferă să acorde ajutoare sociale, în loc să susţină educaţie performantă, astfel de persoane (pe care unii le compară cu gospodinele care în ’90 ofereau flori minerilor chemaţi de Iliescu) nu sunt de condamnat. Dacă tot şi-a anunţat căsătoria şi naşii de cununie, de ce nu-i invită şi pe ei Dragnea la nuntă? A, are nevoie de ei doar la aplauze şi la vot…

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioare, pantofi şi în aer liber

Jurnal de Craiova: Elevii sunt amenintati ca nu intra la Bac daca nu merg la mitingul PSD-Dragnea din Craiova

În clipul video de mai jos vedem cu, la Braşov, oamenii sunt împiedicaţi de jandarmi să huiduie PSD:
https://www.facebook.com/nanu.mihai/videos/10157127436614660/

Dragnea, astăzi, mulțimii de la Craiova:   „–Mi-aţi spus: „Liviule, dacă te arestează, venim şi te scoatem”. Sper să nu ajungem acolo”!

Nu, n-au să vină să te scoată, Dragneo! Ce faci tu se numește „Instigare publică şi apologia infracţiunilor” (Art. 368) și se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani. Dacă fapta prevăzută este săvârşită de un funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat (adică președintele Camerei Deputațiior, Liviu Dragnea), pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani.


Dragnea: “Pensionarii au pensii care le permit să mănânce zilnic la restaurant!”
Dragi pensionari, azi la ce restaurant mâncați?


Vezi:

TICĂLOȘIE la Antena 3! Dragnea le-a dat exemplu de bunăstare a pensionarilor pe mătușile lui Codrin Ștefănescu! Care, din pensia dată de PSD, mănâncă acum la restaurant!

Află cât de bine trăiești de la propagandiștii de serviciu

Victor Ponta, despre discursul lui Dragnea de la Craiova: — “Dragnea e ca Vadim Tudor în anii 2000”…

… sau Dragnea e ca Ponta în 2017, când Victoraș scria pe FB că România n-ar trebui să accepte să fie “o colonie condusă de UE”.


Concluzie

Dacă s-ar fi investit în dezvoltarea economică a României, în modernizarea marilor societăţi comerciale şi în susţinerea investiţiilor private în general, în măsuri de eficientizare a agriculturii prin lucrări de irigații și dezvoltarea unui sistem de colectare, depozitare şi desfacere a producției autohtone, dacă s-ar fi realizat un sistem de autostrăzi care să favorizeze transportul mărfurilor, creşterea prețurilor ar fi fost mult mai moderată. Dar pentru toate astea este nevoie de bani, mulți. Şi de unde, dacă guvernul se împrumută din greu pentru a mări pensiile şi salariile (bine, numai unele dintre ele) pentru a-şi asigura voturile? Să mai amintesc că singura preocupare a coaliţiei aflate la putere este obsedanta luptă cu Justiţia?


Epilog

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber
Industrializarea forţată a Chinei i-a făcut pe toţi chinezii să-şi zidească furnale domestice în curte pentru a depăşi astfel într-un an producţia de fontă a Marii Britanii. Rezultatul a fost că ţăranii au ignorat complet agricultura şi s-au apucat să topească în furnalele lor orice obiect metalic pe care-l găseau. Au rămas fără unelte agricole, iar fonta rezultată a fost inutilizabilă. Asta a dus la o foamete crâncenă.

Vezi şi

Dragnea se crede deja dictator şi discursul de la Craiova îţi demonstrează asta
Aduşi „cu japca” la mitingul „Ciumei”, din Craiova. „Naşul mare”, alături de clanul Manda-Olguţa
Dragnea e în aer! Sesizarea PNL a avut succes: CCR a amânat judecarea conflictului Înalta Curte – Parlament
Atacul clanurilor. Marionetele „Ciumei” continuă agresiunea anti-Kovesi, chiar şi după ce justiţia s-a pronunţat în favoarea ei!
Dragnea spune ca votantii il scot din inchisoare, daca e arestat: Vin niste maimutoi sa ne spuna ca nu suntem europeni?
De ce Dăncilă și Toader nu mai execută ordinele lui Dragnea
Ce se schimbă în viața ta dacă baronii din PSD îl dau jos pe Dragnea
De ce nu poți opri Ordonanța de Urgență care-l scapă pe Dragnea de pușcărie
Dragnea, la mitingul PSD de la Craiova: „Mi-a mai zis cineva «Chiar dacă te arestează, să nu renunți, că venim și te scoatem de acolo»”
România paralelă, o coproducție Dragnea – Antena3: „Oamenii nu mai au grija zilei de mâine. Mătușile lui Codrin Ștefănescu, foarte finuțe și rasate, de câteva luni ies frecvent la restaurant împreună”
Don Dragnetti pune Justiția în balanță, ca pe eșafod
Necazurile lui Liviu
Dragnea îl copiază pe Ceauşescu
Cum încearcă PSD să îi convingă pe români de „realizările“ sale cu fotografii din Ucraina, Africa de Sud şi Canada
Dragnea ia în calcul candidatura la Preşedinţie, dacă nu va fi arestat


Paginile blogului nicolae-coman.ro

Nou! Pagini realizate cu AI


Dicţionare ilustrative în: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză, olandeză, suedeză, latină.

Links

Bibliografie

Pagina principalăRegele Mihai și mizeria clasei politice contemporaneIstorie universalăStatul paralel regalRămas bun, Majestate!Retrospectiva anului 2017CuriozităţiCălătorie până în anul 2050Cele mai rapide trenuri din 2017Eminescu şi ştiinţaNicolae Ceaușescu – dictator sau patriot?”Sabaton” – o lecție de istorie în stil power metalŞapte secole de la moartea lui Mircea cel BătrânStatistici FacebookUn secol de la moartea lui Gustav KlimtJoseph Fourier și efectul de serăIon Creangă – reformator didactic și religiosNoi suntem urmași ai RomeiMedicină și șarlatanie100 de ani de la moartea lui DelavranceaUn secol de la moartea lui CoșbucTrei secole de la naşterea Mariei Gaetana AgnesiFormaţia “Scorpions” sau arta efemeruluiZiua copiilor şi tumbele acestora în faţa politicienilor2 iunie – Ziua Națională a ItalieiSuedia, ţara politicienilor fără privilegii4 Iulie – Ziua Statelor Unite ale AmericiiDespre numere trapezoidaleTransilvania – o mică Europă dincolo de CarpațiPulanul poPULIst al PSD-uluiCeauşescu – floarea cu care nu se face Primăvara de la Praga?Firea vs. Dragnea sau ”Războiul celor două roze PSD”Referendumul Lăcustelor Negre şi al Ciumei RoşiiEşecul referendumului pentru familia tradiţională145 de ani de la naşterea lui Gheorghe ŢiţeicaViitor de aur ţara noastră areIliescu – coşmarul repetat al istorieiCum nu poți lua Nobelul fiind femeieCum aţi petrecut de cutremur?Sex şi agonie (arta lui Schiele)Apollinaire – sunetul cuvintelor ce nu pot fi rostiteCentenarul unei țări triste, dar pline de humorUnde se duc banii noştri, când se duc?Discursul lui Dragnea sau Apogeul maşinii politice manipulatoare22 Decembrie sau Fals eseu despre libertateDe ce nu pot fi mai bun?Monarhie vs. BolşevismRetrospectiva anului 2018Civilizaţie vs. ţopârlănieFreamătul eminescian al bastoanelor de cauciucZiua UNIRII sau Ziua URINII?Unica soluţie este… evoluţieInternetul care nu dă de pomanăAutoCADScufundarea navei PSDValenţele universale ale arteiSă fie lumină!Cel care a creat o nouă lumeCiuma Neagră ortodoxăPSD – ascensiunea şi decăderea unui mitNu vă lăsaţi manipulaţi!Ce treabă are Papa cu România? – Dar ce treabă are ortodoxia cu România?Harta culturală a lumiiFals eseu despre prostieCând sataniştii vor spitale, nu catedrale23 august sau Jocul Marilor PuteriLingvistică pesedistă sau „O nouă spârcâială a Diareei Roşii”NecredincioasaNe-am săturat!!!Evanghelia după BulaiDe ce (nu) poţi face sex la serviciu?Veniţi de luaţi coronavirus!Fetişul linguriţei de împărtăşanieDivide et imperaNebunia (dez)organizată a religieiMisoginism contemporanMegaproiecte ale anului 2021Marie CurieChinese PortalArabic LanguageFalse Friends in English: Practical Guide for Romanian Speakers